E tmerrshme kjo që po u bëhet shqiptarëve

Elena Kocaqi

Koncensionaret e naftës vjedhin 10 miliard dollar nuk paguajnë as punëtoret.

Koncensionaret kane nënshkrua kontrata te tilla qe kane marre 10 miliard dollar nafte nga Shqipëria pa paguar asnjë takse pronarit te ligjshëm qe është populli shqiptar pasuria e te cilit është kjo, pra merre e ik pa frike.

Tek 10 miliard dollar është buxheti i Shqipërisë ne 3 vjet.

Nga ana tjetër shqiptaret konsiderojnë fitore marrjen e 1 miliard dollar borxh kur paratë i kane këtu dhe ua hane tjerët.

Shqiptaret prodhues nafte dhe kane naftën 1.5 euro me te shtrenjtën ne bote.

Këto koncensionar mire qe vjedhin hapur fare por nuk paguajnë as skllevërit qe ju sigurojnë atyre miliarda dollar fitime.

Nuk e di se ca ndodh ne këtë vend por këto janë te paemagjinushme me ndodh ne ndonjë vend te botes sot.

Ne jemi vend pa zot, pa shtet, pa qeveri, pa asgjë. E tmerrshme kjo që po ju bëhet shqiptarëve.