Ekzekutohet edhe pjesa e dytë e pagesës prej 170 eurosh

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka njoftuar se sot është ekzekutuar edhe pjesa e dytë e pagesës prej 170 euro për qytetarët, raporton Mediafokus.info.

Bajrami ka thënë se deri në deri në ora 13:00 është ekzekutuar edhe pjesa e dytë e listës nga masa 3a, për 53,248 përfitues, me shumë totale 9,446,560.00 €.

“Ministria e Financave njofton se sot, deri në ora 13:00 është ekzekutaur edhe pjesa e dytë e listës nga masa 3a, për 53,248 përfitues me shumë totale 9,446,560.00 €. Stafi i Ministrisë së Financave është në proces të përgatitjes së listave 3a për bizneset si dhe ekzekutimin  e masës 8”, ka shkruar Bajrami./Mediafokus.info/