Ëndrra e një të riu për Evropën, futet tek motori i aeroplanit për t’u fshehur (Video)

Ekuipazhi i aeroportit Maya, në Republikën e Kongos u befasua nga ajo që pa në aeroplanin e tyre.

Detajet në lidhje me situatën janë të pakta, por zyrtarët në aeroport gjetën të riun duke u fshehur tek motori i aeroplanit.

I riu u shoqërua nga zyrtarët e aeroportit, dhe kur u pyet për qëllimet e tij, ai tha se u fsheh në motor me shpresën për të shpëtuar në Evropë për të filluar një jetë të re.

Ndërsa Kongo lufton me problemet e saj ekonomike dhe me më shumë se 40% të njerëzve të saj që jetojnë nën kufirin e varfërisë, nuk është për t’u habitur kur raste si kjo shfaqen herë pas here.