Ja çfarë mëkati bëjmë ndaj tokës dhe lumenjve (video)

Kjo video, e cila na është dërguar nga një qytetare e anës së Zhegrës, tregon më së miri se sa kujdesemi ne për ambientin ku jetojmë, për tokën, për ujin, për ajrin.

Lumenjtë i kemi kthyer në “vagona” të mbeturinave, vetëm sa për t’i larguar ato nga sytë tanë, por pa qenë të vetëdijshëm se do t’i gjejmë pak më tutje.

Lumi nuk i shtyen mbeturinat në qiell, në tokë do t’i lë sërish./mediafokus.info