Këto biznese lejohen të punojnë prej nesër, 4 maj

Ministria e Tregtisë ka publikuar listën e plotë e bizneseve sipas kodeve NACE të cilave iu lejohet veprimtaria prej datës 4 maj.

Lista e publikuar nga MEPTINIS bazohet sipas urdhëresës së Ministrisë së Shëndetësisë, për lehtësimin e masave nga data 4 maj.

Lista është e ndarë me ngjyrë të kuqe që dallon bizneset që iu ndalohet veprimtaria, me ngjyrë të gjelbër që ju lejohet veprimtaria, si dhe e ndarë sipas datës 14 prill, përkatësisht 4 maj 2020.

Listën e plotë mund ta gjeni duke Klikuar KËTU./mediafokus.info