Këto stërvitje të ushtarëve të FSK-së në liqe, të bëjnë krenar (Video)

Në një video që po qarkullon nëpër rrjete sociale shihen ushtarët e trupave Komando të Forcave të Armatosura të Kosovës (FSK), duke bërë stërvitje në një liqe të Kosovës, shkruan Mediafokus.info.

Tashmë është e ditur se FSK ka avansuar shumë që prej transformimit nga Trupat Mbrojtëse të Kosovës dhe është shndërruar në njërën nga forcat më të përgatitura në rajon.

Për më shumë, shikojeni videon që të bën krenar:

Pamje nga trajnimet e ushtrisë – FSK

Pamjet nga trajnimet e ushtrise sonë qe po tmerrojnë Serbinë

Posted by LUMI PRESS 06 on Sunday, August 30, 2020