Kosova e shpall “Hezbollahun” organizatë terroriste

Kosova, përkatësisht Qeveria e Kosovës, e udhëhequr nga kryeministri Abdullah Hoti, e ka shpallur ‘Hezbollahun” organizatë terroriste, shkruan Mediafokus.info.

Propozimin e bërë ministrja e Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, e cila tha se “Hezbollah” është një grup islamist shiit dhe një parti politike me bazë në Liban.

Disa shtete, përfshirë Shtetet e Bashkuara, e kanë futur në listën e organizatave terroriste../mediafokus.info/