Kurti: Liria e medias, thelbësore për çdo demokraci

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Medias, ka thënë se media e lirë është thelbësore për çdo demokraci.

Kurti ka deklaruar se kjo është e nevojshme për të ekspozuar padrejtësitë dhe që udhëheqësit t’i mbajnë përgjegjësitë.

“Shtypi që tregon të vërtetën bazuar në fakte dhe prova i mban qytetarët mirë të informuar”, shtoi Kurti./Mediafokus.info/