Lajm i madh, Shqipëria po përgatitet për sezonin turistik

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka deklaruar se brenda majit vendi do të hapet tërësisht, shkruan Mediafokus.info.

Ai ka dhënë lajmin e madh që po përgatiten për sezonin turistik.

“Brenda majit, vendi do jetë i hapur tërësisht, kufijtë do të jenë të hapur dhe në përgatitemi për sezonin turstik”, ka deklaruar kryeministri shqiptar, Edi Rama.

“Nëse nuk do kishim bërë gjërat e duhura mbase nuk do ishim fare këtu, do ishim duke numëruar humbjet e jetës”, ka theksuar Rama./Mediafokus.info/