MASh jep udhëzimet për fillimin e vitit shkollor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) ka dhënë udhëzimet e përgjithshme për fillimin e vitit shkollor, teksa vendi po përballet me pandeminë COVID-19.

Përmes një komunikate për medie, MASh ka bërë të ditur se janë mobilizuar për bashkëpunim me akterët e tjerë në mënyrë që të organizohet mbajtja e mësimit dhe ka udhëzuar shkollat që të përgatiten për tre skenarët e mundshëm, që do të implementohen varësisht nga situata epidemiologjike.

Postimi i plotë:

MASH ka dhënë udhëzimet e përgjithshme për fillimin e vitit shkollor 2020/2021 në kushtet e kujdesit ndaj pandemisë…

Posted by Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH on Monday, August 24, 2020