Mësuesja rikujton ish-nxënësin dëshmor në fillimin e vitit të ri shkollor

Mësuesja Drita Maliqi ka rikujtuar me krenari nxënësin e saj, tani dëshmor i vendit. Ajo ka bërë një dedikim për Kastriot Vokshin – Kingjin, në ditën e fillimit të vitit të ri shkollor.

‘Të shkruash për nxënësin tënd të vrarë për Atdhe, qenka sa krenari e madhështi, po aq edhe dhembshuri…

Pra, nga karriera ime 30 vjeçare, sot nxenesit e mi perveç qe jane heronj, jane edhe neper te gjitha institucionet e vendit dhe botes, me profesione te ndryshme. Kjo per mua, deri me sot, eshte patriotizmi me i madh!

Sot në fillimin e nje viti ndryshe, Kingji, nga kur ai ishte nxenesi im, i bën 18 vite nga renia heroike. Lavdi Kastriot Vokshit KINGJI!’, shkruan mësuesja Drita Maliqi./mediafokus.info