Mirjeta Qehaja: ‘Unë jam egjiptiane dhe nuk e ndjej veten inferiore në asnjë aspekt’

Mirjeta Qehaja është një nga artistet më premtuese në Kosovë. Ekspozitat e saj dhe arti i saj janë shpalosja më e mirë e inspirimit që ajo e ka.

KultPlus.com dhe Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) me anë të projektit ‘Personalja: Romët, Ashkalinjtë dhe Egjiptasit’ e sjellin tek ju një copëz nga tregimi i Mirjetës.

Kjo video është prodhuar si pjesë e projektit “Mbështetja e mediave dhe gazetarisë për të drejtat e njeriut në Kosovë”, përkrahur nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe realizuar nga Kosovo 2.0, CEL dhe QKSGJ.