Ndahet nga jeta Ahmed Aliu

Sot në Gjilan ka ndërruar jetë Ahmed Aliu.

Njoftimin e kanë dhënë familjarët e tij, që njëherësh kanë njoftuar se sot bëhet edhe varrimi i tij, në fshatin e lindjes, Llovcë, në ora 17:00.

‘Vdekja të largoi nga ne, por ti gjithmonë do të jesh i pranishëm në mendjet dhe zemrat tona. Do të na mungosh gjithmonë! Ne jemi krenarë që patëm një baba/gjysh si ti që na trasoi rrugën drejt perspektivës e të ardhmes më të ndritur dhe na përkrahu në çdo moment të jetës!

Zoti të mëshiroftë e të shpërbleftë me Parajsë’!/mediafokus.info/