Në këtë laborator në Gjilan mund t’i bëni testet serologjike

Ministria e Shëndetësisë ka konfirmuar dy ditë më parë për licensimin e 29 laboratorëve privatë për testet serologjike, raporton Mediafokus.info.

Asnjëri nga ta nuk ishte nga Gjilani.

Por, para pak minutash ka ardhur njoftimi nga “Biolab”, i cili e ka konfirmuar se është licensuar për t’i punuar testet serologjike.

Ky është njoftimi i plotë dhe pa ndërhyrje:

Ju njoftojmë se Laboratori *Biolab* në Gjilan është i licencuar nga Ministria e Shëndetësis për ti punuar Testet Serologjike.

SARS- CoV-2( Covid19)

IgM , IgG Anti Trupat

Brenda pak ditësh do të furnizohemi me reagenca  te cilët  plotësojen  standartet e kerkuara .

Si mbrojtje ndaj pacienteve dhe stafit si dhe për ti shmangur grumbullimet masive terminet janë të obligueshme.

Për informta me të detajuara  kontaktoni ne këta numra të telefonit:

📞+38345398219

📞+38344370243

biolab-plus@hotmail.com

Me Respekt :

BIOLAB Gjilan