Presidenti Meta e gradon në ‘gjeneral major’ Bajram Begin

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar sot me gradën madhore “Gjeneral Major” Bajram (Rushit) Begaj, me detyrë “Komandant i Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes”.

Gjeneral Major Bajram Begaj, ka lindur në datë 20.03.1967, në Rrogozhinë.

Ka përfunduar studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Degën Mjekësi e Përgjithshme në vitin 1989 dhe është titulluar oficer aktiv në specialitetin ‘Mjekësi” në vitin 1998.