Sky News: Trump synon të zgjidhë njëherë e përgjithmonë problemin Kosovë-Serbi

Rrjeti televiziv britanik Sky News ka përgatitur një emision televiziv me theks të vecantë për synimin e presidentit amerikan Donald Trump për ta zgjidhur problemin mes Kosovës e Serbisë.

Fillimisht emsioni nis me pamje të luftës së fundit në Kosovë, vrasjet dhe krimet serbe, intervenimi i NATO-s për të vazdhuar me përjekjet e diplomacisë për të zgjidhur këtë problem.

Gazetarët e Sky News nga Prishtina e Beogradi përshkruajnë atmosferën në këto dy shtete si dhe japin pamje nga takimet e emisarit amerikan Granell me përfaqësues të palës kosovare e serbe, duke potencuar faktin se presidenti Trump synon që të zgjidhë njëherë për përgjithmonë këtë problem në rajonin e Ballkanit, transmeton Sky News